Friday, August 26, 2011

Semak Info Trafik Terkini Bagi Melancarkan Perjalanan Anda

Kepada mereka yang ingin pulang ke kampung halaman masing2 ada bolehlah menyemak LLMTRAFIK & LLMTRAFIK TERKINI terlebih dahulu untuk memastikan perjalanan menuju ke destinasi masing2 berjalan lancar. Walaubagaimanapun dengan jumlah kenderaan yang semakin meningkat dan bertambah, beberapa lokasi telah mulai mengalami kesesakan kerana beberapa faktor seperti kemalangan.

Bagi yang ingin pulang ke pantai timur khususnya ke Kelantan dan anda mempunyai akaun facebook, boleh la semak di Laporan Trafik Balik Kampung Musim Raya. Status kat sini sentiasa di update secara live oleh pengguna2 jalanraya menggunakan teknologi kini yang semakin berkembang pesat. Bagus....ini baru teknologi di gunakan untuk perkara yang baik dan tidak di salah guna. Anda juga boleh semak Infotrafik. Terima kasih kepada yang membuat group infotrafik di facebook.

Di Raub katanya sudah berlaku kesesakan apabila di khabarkan seekor lembu telah di langgar lori. Begitu juga laluan Grik - Kota Bharu juga mengalami kesesakan apabila sebuah treler terbabas dan melintang jalan berhampiran dengan Tasik Banding.

Harap2 perjalanan aku pada jam 3.30am nanti akan lancar dan tiada kejadian buruk yang berlaku.

3 comments:

Kak Amy said...

Mujurlah amy balik ipoh , so time balik x jem sebab orang banyak menghala ke kelantan.masa balik ke kb pun x jem sebab orang banyak menghala ke grik hehehe...cuma kalau jem pun dekat roundabout pasir mas membawa ke kb je la...

Unknown said...

selamat pulang ke halaman teman....
semoga semuanya selamat..

ckLah @xiiinam said...

Info yang lengkap untuk para musafir...


Salam Aidil Fitri..

تقبل الله منا ومنكم صالح الأعمال