Monday, December 24, 2012

Info Terkini Banjir (Paras Air Sungai)

*update: 26/11/2017

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.jkmt.ppbanjir&hl=en


Boleh download aplikasi InfoBanjir di Google Play Store untuk maklumat terkini mengenai info banjir. Sila klik di sini.




Untuk mengetahui maklumat terkini mengenai paras air sungai mengikut negeri boleh klik On-line Hydrological Data.

Portal Bencana.

*update:

Sila klik Portal Rasmi eBanjir Negeri Kelantan berkenaan info lengkap banjir di Kelantan.

3 comments:

azieazah said...

Bila tengok tempat orang banjir, tingin jugak nak merasakan banjir tu macam pesta air. Tapi tengok banyak rumah dan barang musnah, kesian sungguh!

eelobor said...

yup...sangat betul tuh akak. saya dah melalui zaman kanak2 yang sangat seronok bila tiba musim bah besar setiap kali hujung tahun. kini bila terlibat secara langsung apabila berlaku sesuatu bencana (banjir, kebakaran, dll) baru terasa apa erti kesusahan mereka yg terlibat.

mama maman aka yana said...

risau kat org dikampung.. huhu..

minta2 selamat la kann